Eventanordnare

Eventanordnare

FRIA UTE I DET FRIA

Tänk att få hjälp med planeringen av just Ert frieri. Du kanske vill överraska din partner med något alldeles extra men inte riktigt vet hur du ska få till det. Jag hjälper dig med att planera och arrangera ditt frieri!

Vi bestämmer en träff där du får chansen att berätta om er kärlek och tillsammans arbetar vi fram ett frieri som kommer bli något alldeles extra!   Kontakt mig så bestämmer vi en första träff.

FÖRETAGSEVENT

Är det dags för en konferens eller utbildning för dig och ditt företag? På Gotland finns många fina alternativ för dig. Jag hjälper dig och ditt företag att hitta rätt plats och skräddarsyr din vistelse på Gotland! Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

TEMAFESTER

Har du en idé på en fest du vill genomföra? Födelsedag eller kanske en företagsfest eller varför inte ett 100-årskalas?

Jag hjälper dig med alla förberedelser innan, under och efter festen.

Jag hjälper dig med exempelvis:

  • Maskerad
  • Barnkalas
  • Babyshower
  • Årsdagsfest
  • Taklagsfest/spärröl
  • Eller en helt egen idé

Det är endast din fantasi som sätter gränser så tveka inte, hör av dig så hjälper jag dig.

BEGRAVNING

När en närstående lämnar ens sida är det mycket att tänka på. På Gotland har vi många fina begravningsbyråer som hjälper er med att organisera det som behövs inför en begravning. Jag hjälper er att organisera begravningskaffet. Jag bokar lokal, dukar och om så önskar bakar, tar kontakt med catering, samt ser till att lokalen återställs. Hör av er eller be er begravningsentreprenör kontakta mig så hjälper vi er.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved-Images_larger_image1.jpg

Kontakta oss nu för en gratis konsultation