Gotländskt bröllop

Gotland är en fantastiskt vacker ö under alla årstider. Att gifta sig här kommer ni aldrig att glömma! Vackra kyrkor i olika slag eller varför inte ha ett bröllop i ett gotländskt änge, i våra vackra ruiner, ute i den vackra naturen, uppe i luften, på hästryggen eller nere under vattnet? Jag hjälper er att hitta den rätta platsen för er och dessutom ser jag till att ni kommer känna er trygga under hela resan från första början till sista gästen har åkt hem.

Det är många detaljer att tänka på och att ta hjälp av någon som kan hålla i alla trådar är en fantastisk möjlighet för dig och din partner att få tid till att njuta genom hela processen. Ring eller maila mig för att boka ett första möte. Vi tar en fika och pratar i lugn och ro om er dröm. Min dröm, det är att göra er dröm till verklighet!

Dreamtopia är ett gotländskt företag som hjälper er att skräddarsy era önskemål så ni och era gäster får uppleva den magi som Gotland har att erbjuda oavsett årstid. Det finns många smultronställen som väntar på att få dela minnen med er.

Välkommen till Dreamtopia.

wedding-44360011.jpg

Kontakta oss nu för en gratis konsultation