om Dreamtopia

Eventarrangör

Om oss

Att gifta sig med den du älskar är en underbar känsla och ett minne för resten av livet. Just att få ha minnet av denna fantastiska dag kvar som en underbar känsla är  en av anledningarna som jag råder er att ha en koordinator vid er sida. Under den tiden som bröllopet planeras kommer det dyka upp många frågor och olika saker att ta ställning till. Det är inte alltid lätt att komma överens om vilket tema bröllopet ska ha, ska det finnas tärnor, marskalkar, vem ska vara det, hur många gäster ska vi bjuda, hur ska budgeten se ut och vem dukar?

Det finns så mycket olika teman och intryck från hela världen som jag hjälper er att bena ut så att ni känner er trygga och förväntansfulla genom hela planeringstiden. Jag tar på mig den stress som kan uppstå och de samtal med olika eventföretag och catering som ska göras, jag bokar plats och präst/vigselförrättare samt allt som behövs runt omkring om ni så önskar.

Att ta hjälp av sin familj är inte fel men det kan också vara skönt att ni kan bjuda in gäster utan att dessa behöver känna att de måste att hjälpa till. Det jag ser till i mötet med er är att ni får det som ni vill ha det.

En budget för ett bröllop kan se olika ut. En del lägger mellan 10-40 000 kr medan andra kan lägga upp mot 100 000 kr eller mer. Många har kunnat spara ihop till sin budget och en del lånar pengar för att få det att gå ihop. Oavsett vilket är det då viktigt att ha någon som hjälper er med att se till så budgeten följs, det gör vi på Dreamtopia.

Helén Coughlin

10696164_10152389798446334_958041456883493989_nVem är jag?

Jag heter Helén och är en 4 barns mamma som har bott på Gotland under somrarna från 1979 men flyttade till ön permanent 1994. Att flytta till Gotland var det bästa jag gjort. Gotland erbjuder mig ett lugn och en frid som bara kan upplevas här.

Under många år har jag drömt om att få hjälpa andra med att organisera och planera deras önskningar och nu har jag äntligen möjlighet at få göra det.

Jag har en fantastisk förmåga att hålla lågan uppe och kunna se möjligheter i stället för hinder. I och med detta har jag lätt för att koordinera, planera och kunna se detaljer med finess. Just ordet detaljer gillar jag extra mycket. Den känsla av stress som kan uppstå i planering av ett bröllop eller i att arrangera ett event behöver ni inte bära på. Överlåt den åt mig. Då kan ni njuta fullt ut av er dag. Många gånger är det just den där lilla detaljen som gör det lilla extra och det är det som  lägger sig varmt om hjärtat.

Hur går det till?

När ni kontaktar mig så bokar vi in en gratis konsultation där vi träffas och bekantar oss med varandra. Det är viktigt för mig att ni från första början känner trygghet. När ni berättar lite om hur ni tänker kring ert bröllop så kommer jag sammanställa ett förslag på hur vi kan lägga upp det och vad jag kommer vilja ha betalt för jobbet.

Jag jobbar med fasta summor som betalas i slutet av vårt samarbete om inget annat är överenskommet. Vi skriver kontrakt tillsammans så inget blir oklart.

Kontakta oss nu för en gratis konsultation